ΑθλητικάΠρωτοσέλιδα

Πρόσληψη Κατσικα στο τμήμα μπάσκετ του ΑΟΚ

Πασχαλίδης Πρότυπες Κατασκευές


Την έναρξη συνεργασίας με τον Σπύρο Κάτσικα για την θέση του προπονητή ανακοίνωσε πριν λίγη ώρα το τμήμα μπάσκετ του Α.Ο Καβάλα.

Θυμίζουμε πως οι “αργοναύτες” αγωνίζονται στο πρωτάθλημα της ΕΚΑΣΑΜΑΘ και ως στόχο έχουν την οργάνωση του συλλόγου σε γερές βάσεις, την ανάδειξη ταλέντων και φυσικά την σταδιακή άνοδο στις μπασκετικές κατηγορίες.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ Α.Ο ΚΑΒΑΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΣΠΥΡΟ ΚΑΤΣΙΚΑ

Με χαρά ανακοινώνουμε την έναρξη της συνεργασίας μας με τον προπονητή κ. Κάτσικα Σπύρο .Ο coach είναι απόφοιτος ΑΠΘ του τμήματος επιστήμης φυσικής αγωγής και αθλητισμού με ειδικότητα το μπάσκετ και δίπλωμα ¨Α¨ κατηγορίας και μεταπτυχιακός φοιτητής στο MBA του Ecampus University .Από το 2008 έχει τελέσει προπονητής σε όλες τις αναπτυξιακές ηλικίες και τα τελευταία  χρόνια ήταν βοηθός προπονητή, υπεύθυνος φυσικής κατάστασης και υπεύθυνος του scouting στην Energean Kavala BC όπου κατέκτησε δυο ανόδους .Ευχόμαστε στον coach καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα .

Ετικέτες


Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Accept privacy policy

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Close