ΠολιτικήΠρωτοσέλιδα

Αιφνιδιαστική επιστολή παραίτησης του Στράτου Μαρουλά:
Αναμένονται σημαντικές εξελίξεις στη «Δημωφέλεια»

Πασχαλίδης Πρότυπες Κατασκευές

 

 

Την επιστολή παραίτησης του Γενικού Διευθυντή της «Δημωφέλια», Στράτου Μαρουλά,  έχει στα χέρια της η διοίκηση. Μια εξέλιξη που φαίνεται ότι αιφνιδίασε τη διοίκηση του δήμου Καβάλας που πρέπει σε σύντομο χρονικό διάστημα να πάρει σημαντικές αποφάσεις για την «επόμενη μέρα».

Θα τολμούσαμε να πούμε ότι ο Στράτος Μαρουλάς, είναι εδώ και πολλά χρόνια ο «κινητήριος μοχλός» της επιχείρησης από τη θέση του Γενικού Διευθυντή.

Παρόλο που δεν είναι γνωστό το περιεχόμενο της επιστολής παραίτησης, φαίνεται ότι οι περικοπές που έγιναν στην επιχείρηση έπαιξαν σημαντικό ρόλο  γι’ αυτή την κίνηση.

Τα τελευταία δύο χρόνια έχει γίνει μια σημαντική μείωση στα χρήματα που λαμβάνει η επιχείρηση για πολιτιστικές εκδηλώσεις ενώ τα πρώτα δείγματα δυσαρέσκειας είχαν φανεί νωρίτερα.

Φυσικά και δεν περιμένει κανείς να αναλύονται στην επιστολή παραίτησης όλες οι αιτίες που οδήγησαν τον Στράτο Μαρουλά σε αυτή του την απόφαση, ωστόσο είναι μια κίνηση που δείχνει ότι οι απόψεις του δεν συμβαδίζουν με τη νέα φιλοσοφία της σημερινής διοίκησης του δήμου Καβάλας.

Να σημειώσουμε κλείνοντας ότι εάν γίνει και τυπικά δεκτή η παραίτηση , ο Στράτος Μαρουλάς αποχωρεί από τη θέση του Γενικού Διευθυντή αλλά παραμένει σε άλλη θέση στη «Δημωφέλεια»

 

Μιχάλης Κουμρίδης



Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Accept privacy policy

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Close