ΚοινωνικάΠολιτικήΠρωτοσέλιδα
Επιχείρηση… καθάρισμα φακέλων στο δημαρχείο Καβάλας!

Από το πρωί ξεκίνησε η προσπάθεια τακτοποίησης και καθαρίσματος των φακέλων που βρίσκονταν στο γραφείο της Τεχνικής Υπηρεσίας του δήμου Καβάλας που εκδηλώθηκε η χθεσινή φωτιά.
Πέρα από την αντικατάσταση των επίπλων, την γενική επιδιόρθωση του γραφείου και των μαυρισμένων τοίχων που θέλουν βάψιμο, το κυριότερο πρόβλημα εστιάζεται στους δεκάδες φακέλους που πρέπει να εξεταστούν, να καθαριστούν και να τοποθετηθούν πάλι στη θέση τους.
Άγνωστο πόσοι και ποιοι από τους φακέλους καταστράφηκαν, αν και απ’ ότι φαίνεται οι περισσότεροι δεν κάηκαν αλλά διασώθηκαν.
Μετά το πρώτο γενικό καθάρισμα, οι φάκελοι μεταφέρθηκαν στην αυλή και φαίνεται ότι για τις επόμενες μέρες οι υπάλληλοι θα έχουν πολύ δουλειά να κάνουν!