ΑθλητικάΠρωτοσέλιδα

Παραίτηση του διοικητικού συμβουλίου του Νέστου Χρυσούπολης

Πασχαλίδης Πρότυπες Κατασκευές


Με μια ανακοίνωση από την επίσημη σελίδα του συλλόγου στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, το ΔΣ ανακοίνωσε την σύσσωμη παραίτηση του.

Κύριος λόγος αυτής της απόφασης, ήταν η απουσία των φίλων της ομάδας από τις δυο γενικές συνελεύσεις, με αποτέλεσμα να αποφασιστεί η παραίτηση του διοικητικού συμβουλίου.

 

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

«Σύσσωμο το διοικητικό συμβούλιο του ΑΣ ΝΕΣΤΟΣ ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗΣ μετά την παραίτηση του προέδρου της ομάδας κ. Λαζαρίδη Σάββα αποφάσισε ομόφωνα να παραιτηθεί στηρίζοντας την απόφαση του .

Κατανοούμε τον προβληματισμό όλων των φιλάθλων της ομάδος για το μέλλον του Συλλόγου , κατανοούμε τον προβληματισμό όλων των κατοίκων της επαρχίας Νέστου για το υγειονομικό και κατ επέκταση οικονομικό ζήτημα που βιώνουμε όλοι σήμερα , θεωρούμε όμως αδιανόητη την επιδεικτική αποχή και απο τις δυο Γενικές Συνελεύσεις του Συλλόγου των φίλων και μελών της ομάδας. Μιας ομάδας που την τελευταία πενταετία , τουλάχιστον , γιγαντώθηκε και προέβαλε την πόλη μας σε όλη την Ελλάδα.

Όλοι εμείς τα μέλη του ΔΣ που υπηρετήσαμε τον Σύλλογο μας θεωρούμε ότι ο κύκλος μας εκλεισε και ένας νέος κύκλος πρέπει να ανοίξει . Θα λέγαμε καλύτερα ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ να ανοίξει.»



Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Accept privacy policy

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Close